16 mei 2008

Talenten Caroussel zijde schilderen

Donderdagmiddag is in de Sprong te Ooij de Talenten Caroussel van start gegaan met een workshop zijde schilderen.  Talenten Caroussel is opgezet door de R.O.C. Nijmegen in samenwerking met de KBO en de gemeente Ubbergen om op middagen en avonden de bekende talenten te gebruiken om verborgen talenten boven tafel te krijgen. Het is de bedoeling om eens in de maand bij elkaar te komen en elkaars talenten uit te wisselen. De eerste keer was nu, terwijl de volgende staat gepland voor woensdag 3 september 19.00 uur met als thema bloemschikken. Het zijde schilderen stond deze keer onder leiding van Wina Jeuken-Reijnen en tijdens de workshop bleek al gauw, dat er inderdaad talenten onder de cursisten zaten. Genoemde workshops mogen in de toekomst, na aanmelding, door iedereen bezocht worden.  Zie de foto's.  dscf4085creatief