9 mei 2008

Automobilist rijdt door na aanrijding in Beek

 Vanavond is de bestuurder van een personenauto, afkomstig uit Nijmegen, welke reed over de N325, komende uit de richting Ooij en rijdende in de richting Nijmegen, achterop een personenauto gebotst, welke voor hem reed. Deze personenauto vloog vervolgens naar de overkant en belandde uiteindelijk op het daarnaast gelegen fietspad, waar het tot stilstand kwam net voor twee jeugdige fietsers. De bestuurder van deze auto raakte gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. De bestuurder van de auto welke de aanrijding veroorzaakte en wiens rijgedrag daarvoor al erg was opgevallen bij ander bestuurders, reed na het ongeval door en botste vervolgens in Nijmegen ook nog op een andere auto. Ook daar reed hij door. Zijn auto werd kort daarop voor zijn woning in Nijmegen-Oost aangetroffen. De bestuurder was toen nog spoorloos. Der zwaar beschadigde auto is per sleepwagen afgevoerd. zie de foto's  dscf5246aanrn325


Ook de brandweer van Ubbergen is nog ter plaatse geweest omdat de zwaar beschadigde auto benzine lekte. Ze hoefden echter verder niet op te treden.