2 mei 2008

Rabobank sponsort Zonnetrein

 De Rabobank Rijk van Nijmegen staat voor een duurzame relatie met haar klanten en haar omgeving. Daarom sponsort zij de zonnetrein van de Stichting Van Steen en Natuur. Op  vrijdag 2 mei hebben Wim Warmerdam, vestigingdirecteur Ubbergen en Paul Ekelschot, de nieuwe voorzitter van de stichting,  gezamenlijk de reclameborden op de zonnetrein onthuld, met de tekst:  "Het is tijd voor de Rabobank; het is tijd voor een duurzame bank". Door de zonnetrein te sponsoren levert de bank een bijdrage aan een schoner milieu. Direct na de onthulling reed de zonnetrein naar zorgcentrum 't Höfke, waar aan ongeveer 25 bewoners en daggasten een rondrit door de Ooijpolder werd aangeboden. Samen met hen werd deze sponsering gevierd. zie de foto's
 dscf3346rabozonnetrein  dscf3349rabozonnetrein


 

De zonnetrein start iedere zondag vanaf Hotel Restaurant 't Spijker voor een rondrit door de polder om het verleden van de baksteenindustrie en het natuurschoon van de Ooijpolder te laten zien. De vertrektijden zijn om 12.00 uur , om 13.30 uur en om 15.00 uur.

Daarnaast kan men ook terecht in Museum Mooi Nederland, waar een educatieve tentoonstelling is opgebouwd rond de steenindustrie. Kaartjes voor de rondrit zijn te koop bij 't Spijker, Rijksstraatweg 191 in Beek.