27 april 2008

Drempel verwijderd in Erlecom

 In de vervolgserie "Verkeers-maatregelen" in Erlecom is vrijdagmiddag in Erlecom de drempel verwijderd nabij de garage van Veenstra. Deze drempel was voor omwonenden een doorn in het oog, want passerende voertuigen veroorzaakten veel trillingen in en aan de in de buurt staande huizen. Diverse buurtbewoners zijn blij met het verwijderen en zagen het liefst, dat nog meer obstakels verwijderd werden. Andere buurtbewoners denken daar anders over en de meningen in het dorp zijn daarover behoorlijk verdeeld. Overigens was men niet blij met de aankondiging van de gemeente, dat de drempel op vrijdag tussen 10.00 uur en 12.30 uur verwijderd zou worden, waarbij de weg afgesloten zou worden. In werkelijkheid kwam men echter pas om 15.00 uur om de klus te klaren en werd de weg om 15.30 uur afgesloten, waardoor o.a. de bus van Hermsen en een aantal buurtbewoners ter plekke moesten draaien.  dscf0425erlecom