15 januari 2008

Diepste punt parkeergarage

 dscf8140parkeergarage  Het is een goede gewoonte dat bij het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw een feestje gevierd wordt. Vanmiddag was dat echter anders want nu werd er een feestje gehouden bij het bereiken van het diepste punt bij de bouw van de parkeerkelder van ziekenhuis De Sint Maartenskliniek in Ubbergen. De viering van dit memorabele moment van het bereiken van het diepstepunt (16,5 meter)  vond plaats op de bodem van de bouwput en vond onder barre weersomstandigheden plaats. Daarom was er voor elke bezoeker een warme muts en kon men genieten van de erwtensoep. Er werd tevens een kistje met actuele dingen over de bouw ingegraven. De bouwput is  100 m lang en 45 m breed. De eerste paal was op 2 oktober j.l de grond ingegaan. zie de foto's