6 januari 2008

Nieuwjaarsreceptie BVC 12

 dscf5757bvc  Zondagmiddag hield BVC'12 in Beek weer haar nieuwjaarsreceptie in het eigen clubhuis. De receptie werd druk bezocht en tijdens de receptie vond de huldiging plaats van een 9 leden, welke al langdurig lid van de vereniging zijn. Zo werd Toon Hendriks gehuldigd, omdat hij al 60 jaar lid is van de vereniging. Ben Geutjes voor zijn 50 jarig lidmaatschap. Daarbij kregen Ben van Eck, Peter Eijkholt, Louis Heijnen , Jan vd Wal en Louis de Wijze (beiden afwezig) een onderscheiding voor hun 40 jarig lidmaatschap en kregen Wart de Witt (afwezig) en Claas de Witt hun onderscheiding voor 25 jaar lidmaatschap. Zoals elk jaar werd er ook dit jaar een "Grootste BVC' er " gekozen. Deze keer was dat Lianne Hofmans-de Ridder. Zij kreeg de persoonlijke onderscheiding, alsmede een bos bloemen,  uitgereikt. Voorafgaand aan de receptie trok BVC met haar leden en jubilarissen met twee zonnetreintjes en twee bussen door de straten van Beek.. zie de foto's