2 januari 2008

Jubilarissen bij de Beekse tandartsen

Op 2 januari is Wendy Bartelds uit Leuth  12,5 jaar assistente bij tandarts San Giorgi in Beek en is Bianca van Cleef 12,5 jaar assistente bij de Gelderhorstpraktijk in Beek. Zelf vonden ze dat daar geen aandacht aan besteed hoefde te worden, maar hun omgeving dacht daar anders over. Vandaar dat ze toch even samen in het zonnetje werden gezet.   dscf5011tandarts


 

Twee jubilarissen bij Mondzorgcentrum Beek.

Al 12,5 jaren lang zijn het Bianca van Cleef-Theunissen en Wendy Bartelds-van Thiel die als tandartsassistente bij tandarts San Giorgi in Beek dagelijkse zorg verlenen aan vele patiënten.

* Toen mijn collega Jos Jansen met pensioen ging is Bianca gelukkig bij mij blijven werken* vertelt tandarts  San Giorgi. *Bianca is de rust zelve, ze is zeer zorgzaam en ze maakt de mooiste noodkronen want ze is superhandig. Er zijn patiënten die hun tanden alleen  door haar willen laten schoonmaken.* In de loop van de jaren zijn de assistentes steeds meer taken gaan overnemen van de tandarts; dat werkt efficiënt en maakt het vak steeds leuker voor hen.  Ten tijde van een vacature kwam Wendy voorbijlopen en zij paste precies in het profiel. Jong, stralend, enthousiast en met twee rechterhanden; maar met één nadeel: ze had geen enkele ervaring met de tandheelkunde. Wendy heeft laten zien dat je ook zonder vooropleiding maar met wel een  goede instelling een uitstekende preventieassistente kunt worden. Naast dit jubileum hebben beide dames nog een overeenkomst: beide jonge moeders delen de passie voor de actieve  paardensport en brengen vele uren door in de natuur.