21 november 2007

Monumentencafe bij t Spijker

 Maandagavond werd in Hotel 't Spijker te Beek voor de tweede keer een Monumentencafé gehouden. Dit is een servicebijeenkomst voor donateurs van de Stichting tot Behoud van Monument en Landschap in de gemeente Ubbergen, alsmede andere belangstellenden. Op deze avond konden eigenaren of bewoners van een rijks- of gemeentelijk monument alsmede vertegenwoordigers en belanghebbenden en organisaties, die belast zijn met het beheer en onderhoud van een monument, historische tuin of landgoed, gratis advies inwinnen bij een viertal professionele experts. Tevens werd een inloopavond "Kunst uit het Rijk van Nijmegen" georganiseerd en kon men kunststukken laten beoordelen door twee  amateur-deskundigen uit de gemeente Ubbergen. Er was een behoorlijke opkomst. zie de foto's.  dscf6328moncafe