26 oktober 2007

Seniorenbijeenkomst Kranenburg Ooij

 Voor de 24e keer in successie was op donderdag 25 oktober het Seniorentreffen tussen Kranenburg en Ooij. Deze keer was het feest in de Katharinenhof te Kranenburg (D) Met twee bussen waren de Ooijse senioren naar Kranenburg gebracht om daar samen met hun Duitse vrienden te genieten van een keur aan eigen artiesten, bijna allemaal bestaande uit senioren. Maar ook de jeugd was vertegenwoordigd in de vorm van een vertederend optreden van 8 leden van de Balletschule Kanenburg. Namens de gemeente Ubbergen was burgemeester Wilbers aanwezig, terwijl namens de gemeente Kranenburg stellvertretend Bürgermeister Franken aanwezig was. De middag werd besloten met broodjes voor alle bezoekers. De 25e senioren uitwisseling zal volgend jaar in Ooij gehouden worden. zie de foto's  dscf9847krburg