7 oktober 2007

Zeppelin boven Beek

 Vrijdagmiddag voer een Zeppelin boven Beek, via Wyler,  richting Kranenburg, met als opschrift N470. In onze omgeving zie je ze bijna nooit, maar in Zuid-Duitsland, in de buurt van de Bodensee, is de Zeppelin heel gebruikelijk. Deze Zeppelin is van de Deutsche Zeppelin-Reederei GmbH. Deze grootste Zeppelin ter wereld is ook afkomstig uit Duitsland. De vlucht van deze Zeppelin ging over het parcours van de N470, een nieuw stuk provinciale weg bij Pijnacker in Zuid-Holland. In de "bak" onderaan de Zeppelin kunnen 12 mensen plaats nemen. De luchtreizigers daar waren omwonenden van de N470 of zijn betrokken  geweest bij deze nieuwe provinciale weg.

 dscf4301zeppelin

 

Bron: Telstaronline 

Pijnacker – Tot 3 oktober zweeft er een Zeppelin over Pijnacker en omgeving. Deze grootste zeppelin ter wereld is afkomstig uit Duitsland. De vlucht van deze Zeppelin gaat over het parcours van de N470. In de “bak” onderaan de Zeppelin kunnen 12 mensen plaats nemen. Deze luchtreizigers zijn omwonenden van de N470 of zijn betrokken bij deze provinciale weg.

De zeppelinvluchten worden georganiseerd door Florentijn Hofman van “Zirkus Zeppelin”, een onderdeel van de kunstmanifestatie “echt zien”.