3 september 2007

Berg en Dals Bloei 90 jaar

 Dit weekend stond Berg en Dal bol van allerlei activiteiten i.v.m. het 90 jarig bestaan van Berg en Dals Bloei. Deze Berg en Dalse vereniging organiseert al jarenlang diverse activiteiten in het dorp. Zaterdagavond begonnen de festiviteiten met een receptie  in de Brasserie van Landgoed Holthurnsche Hof, gevolgd door een gezellige feestavond in Bar Holdeurn met muziek van Cheers. Zondagmiddag gingen de festiviteiten verder op hetzelfde landgoed met o.a. een demonstratie van hoornblazers, dameszit op paard en een slipjachtdemonstratie met paarden en honden. Er waren 2 veilingen t.b.v. het project Monigi en er was een roofvogelshow. Doorlopend was er tevens een kunstexpositie voor en door Berg en Dallers en een expositie van de Heemkundekring.Het geheel werd afgesloten met een barbecue met muziek van de kapel Sigboldhemer.  zie de foto's. 
 dscf0187a  dscf0372