29 augustus 2007

Combinatie van de weg in Ubbergen

 Vanmiddag is een in totaal 65 ton wegende trailer met oplegger, waarop een 4 weken oude frees stond, in Ubbergen naast de rijbaan geraakt. Op onbekende wijze is de bestuurder uit Helmond, die de hele dag aan de weg in Kranenburg had staan freesen, met zijn combinatie van de weg geraakt. De combinatie kon vervolgens niet meer op eigen kracht uit de berm komen. Sleep- en takelbedrijf Houterman uit Lent moest er aan te pas komen, om het gevaarte weer op de weg te lieren, geassisteerd door takelbedrijf Wido uit Ressen, die op haar beurt de combinatie recht hield. Het verkeer ter plaatse heeft enige uren oponthoud gehad. De kraan van de Wido kon pas later komen, omdat deze ook al was ingezet bij een ernstig ongeval op de Rijksweg 73 bij Nijmegen. zie de foto's
 dscf3804  dscf3860