1 juli 2007

Leuth presenteert Leuth

 

 Vanavond vond in Leuth de door de CV Sokkenummers i.s.m de OVL (Ondernemersvereniging Leuth) Leuth presenteert Leuth plaats. Deze happening was deze keer gesitueerd op het Kerkplein, in tegenstelling tot voorgaande jaren, toen het steeds plaats vond op de Steenheuvelsestraat. Het Kerkplein was nu op gezellige wijze ingericht met kraampjes en het geheel gaf een erg gezellige sfeer. Vanaf 18.00 uur werd de muziek verzorgd door muziekvereniging DES en vanaf 19.00 uur nam Orkest One Step dit over. dscf9808In het voorportaal van de kerk konden oude schoolfoto's en andere historische foto's van Leuth bekeken worden, terwijl daar eveneens een presentatie was van de stichting de Thornsche Molen. Op het plein was een Jeu de Boulesbaan aangelegd, waar de verenigingen uit het Hoog en het Laag tegen elkaar streden. Bij het vogelschieten mocht winnaar Max Staub zich aan het eind van de avond "Koning van het Kerkplein" noemen. Zanger Mike (Mighty) Janssen trad op voor eigen publiek, terwijl er vanaf het plein rood gekleurde, van rijstpapier gemaakte Chinese lampions opgelaten werden. Gelukkig waren ook de weergoden de festiviteiten gunstig gestemd en werd het een geslaagde avond. zie de foto's