23 juni 2007

Afscheid juffen in Kekerdom

 dscf7484afschjuffen  Vrijdag namen juf Aafje en juf Marijke afscheid van de Laurentiusschool in Kekerdom. Ruim 18 jaar is Aafje Everts-Grupper aan deze school verbonden geweest als “bovenbouwjuf”. In al die jaren heeft ze zich zowel binnen het schoolgebouw, alsook daarbuiten (ondermeer tijdens sportwedstrijden en schoolkamp) op een prettige en professionele manier voor de kinderen ingezet. Nu echter vond ze dat het tijd werd om terug te treden en nog meer van haar leven te gaan genieten samen met Hein en haar kinderen. Marijke van Uden, die al vanaf 1976 op deze school heeft gewerkt, heeft besloten om verder te gaan op de St Jozefschool in Malden.  Op vrijdag 22 juni  namen ze overdag met de kinderen op sportieve manier afscheid op het sportveld van Klimop in Kekerdom, terwijl er 's avonds een afscheidsreceptie werd gehouden. zie de foto's