18 juni 2007

Burgemeester deelt prijzen tekenwedstrijd uit

 dscf3718prijswinnaar   Maandag 18 juni werden alle prijswinnaars van de door de gemeente Ubbergen uitgeschreven tekenwedstrijd voor de gemeentegids 2007-2008, persoonlijk op hun scholen bezocht door burgemeester Paul Wilbers. Ze kregen van hem hun prijs en werden persoonlijk gefeliciteerd. De 1e prijs was voor Rocher Kruissen uit Leuth, die op de Biezenkamp in Beek zit. Hij kreeg een tekenpakket aangeboden, samen met een rugzak van de gemeente Ubbergen en een voetbalsjaal. De andere kinderen, totaal 9 van de basisscholen uit Beek, Ooij en Leuth hadden elk een prijs bestaande uit een rugzak en een tekenpakket. De gemeentegids van Ubbergen, waarop op de voorzijde de winnende tekening prijkt, komt een dezer dagen bij elke inwoner van Ubbergen in de bus. zie de foto's

Prijsuitreiking tekenwedstrijd gemeente Ubbergen

 

Op 18 juni werden de winaars van de tekenwedstrijd bekend gemaakt, uitgeschreven in het kader van de gemeentegids 2007-2008. Burgemeester Wilbers van de gemeente Ubbergen maakte ‘s middags een ronde langs de scholen om de winnaars persoonlijk te feliciteren en hen hun welverdiende prijs te overhandigen.

 

De tekenwedstrijd rond het thema “Hoe ziet Ubbergen eruit in 2025?” was een groot succes; het gemeentehuis is overspoeld met bijna 200 tekeningen van kinderen uit de hele gemeente. Uit al deze inzendingen zijn uiteindelijk de tien beste tekeningen gekozen, waarvan één tekening tot de nummer 1 werd uitgeroepen. De winnende tekening is uiteindelijk afgedrukt op de voorkant van de gids, de andere winnende tekeningen hebben een mooi plaatsje gekregen in de binnenzijde van de gids.

 

De winnaar van de eerste prijs kreeg van de burgemeester het officiële eerste exemplaar van de gemeentegids uitgereikt. Ook kregen alle winnaars een prijs: een rugzak van de gemeente Ubbergen met daarin een tekenset, een gemeentegids en hun winnende tekening.

 

De winnaars zijn:

 Basisschool De Biezenkamp, Beek: Groep 2:·         Heleen van Broekhoven (5 jaar), Koningsholster 74, Beek Ubbergen Groep 3:·         Floyd van Dijk (6 jaar), Van der Veurweg 18, Beek Ubbergen·         Heleen van Nugteren (6 jaar), Vondelstraat 13, Beek Ubbergen·         Timo Wijers (6 jaar), Koningsholster 107, Beek Ubbergen Groep 4:·         Freya van de Bent (8 jaar), Brederostraat 2, Beek Ubbergen 

Groep 5:

·         Rocher Kruissen (9 jaar), De Hoge Kamp 3, Leuth (EERSTE PRIJS)·         Josephine de Schouwer (8 jaar), Rijksstraatweg 91, Beek Ubbergen Basisschool Op Weg, Ooij: 

Groep 7:

·         Eric Weijers (11 jaar), Pastoor Smuldersstraat 4, Ooij

·         Giel van de Brink (11 jaar), Leuthsestraat 23, Persingen

 

Basisschool ’t Bijenveld, Leuth:

Groep 5:

·         Luuk Terwindt (8 jaar), Haafakker 88, Leuth Namens de gemeente Ubbergen alle winnaars van harte gefeliciteerd!