18 juni 2007

Merel Top krijgt burgemeester op bezoek.

 Onlangs had Merel Top uit groep 1/2 van de basisschool 't Bijenveld in Leuth een brief naar de burgemeester van Ubbergen gestuurd, waarin ze hem uitnodigde om een keer zijn ambtsketen op school te laten zien, omdat zij zelf ook een keer voor burgemeester gespeeld had en toen ook een ambtsketen  had gehad. Maandagmiddag kwam burgemeester Paul Wilbers hoogstpersoonlijk in haar klas, om eens piekfijn uit teleggen, waarvoor die ketting was en wat voor werkzaamheden de burgemeester allemaal doet. Merel, alsmede haar klasgenoten waren erg onder de indruk. zie de foto's   dscf3904mereltop

Beste meneer de Burgemeester.

Wil je een keer bij mij op school je ketting komen laten zien en vertellen over je werk? Ik heb ook een burgemeesterketting. Toen we op school burgermeestertje speelden wisten we niet goed wat je dan doen moet. We weten ook niet hoe je er uit ziet en wie je bent. Kom je een keer bij de Dino”s in de klas?  Of mogen we een keer bij jou op bezoek? Ik heet Merel Top en ben bijna 5 jaar. Ik zit op de Leuthseschool bij de Dino’s in groep 1. Mijn juffen heten Dorien en José. Paulien is de stagière. Ik woon in Leuth aan de Hengemunde. Groeten Merel Top.