15 juni 2007

Muzikale jaarafsluiting muzieklessen

 dscf3467muziek  De Ooijse Toekomst,  de Drumfanfare van Schutterij Eendracht en de basisschool Opweg uit Ooij hebben vanavond een muzikale jaarafsluiting gehouden op het schoolplein van de basisschool Opweg. De groepen 4 en 5 van deze basisschool zijn dit jaar gestart met muziekles van Marjan Jakobs en leerlingen vanaf groep 4 konden meedoen met blokfluitles na schooltijd. Omdat zowel de leerlingen, de leraren als Marjan zelf genoten hebben van wat ze bereikt hebben, gaan ze hier volgend jaar mee door. Daarom werd deze jaarafsluiting gehouden om zo iedereen te kunnen laten meedelen in het succes van de lessen. Samen met de beide muziekverenigingen hebben de jonge blokfluiters laten horen wat ze in een jaar geleerd hebben. En het was een genot om naar te luisteren.De beide verenigingen hopen hierdoor ook meer belangstellenden voor het bespelen van een muziekinstrument te krijgen. zie de foto's