27 april 2007

Zeger Stappershoef verlaat Landinrichting

 Zeger Stappershoef uit Ooij/Erlecom was eigenlijk al eerder gestopt met zijn werkzaamheden voor de Landinrichting, maar toch wilde men hem alsnog bedanken voor zijn inzet. Daarom werd hij woensdagmiddag thuis, samen met zijn vrouw Marijtje, per Glaslandauwer van stalhouderij "De Kasteelschehof" opgehaald voor een mysterie tocht in de vorm van een dinertour. Als eerste werd hij afgeleverd bij restaurant Oortjeshekken in Ooij voor een aperatief en voorgerecht. Daarna volgde het hoofdgerecht bij restaurant de Rosmalen te Leuth en het nagerecht bij restaurant het Millings Centrum te Millingen ad Rijn. Onderweg schoven al mensen aan, waar Zewger in de afgelopen periode mee had samengewerkt.  Na afloop werd hij naar de Zeelandsche Hof in Millingen gebracht, waar ongeveer 25 gasten met hem samen een "borrel" konden drinken. zie de foto's.   dscf7228