13 maart 2007

Traumaheli opnieuw naar Leuth

 De traumaheli moest dinsdagmiddag kort na 16.00 uur opnieuw uitrukken naar Leuth omdat daar een ernstig ongeluk was gebeurd op de Steenheuvelsestraat. Een 15 jarige fietser uit Millingen aan de Rijn was bij het inhalen van een aantal andere fietsers vanaf het fietspad de hoofdrijbaan opgereden en botste daar frontaal op een personenauto, bestuurd door een inwoner uit Millingen aan de Rijn. De jongen raakte gewond en kon zeer snel gestabiliseerd worden door de bestuurder van een motorambulance, die juist terug kwam van een aanrijding tussen twee personenauto's op de Botsestraat te Leuth. De jongen is per ambulance overgebracht  naar het ziekenhuis in Nijmegen. De auto van de bestuurder uit Millingen is door takelbedrijf Schamp uit Ooij naar Millingen getransporteerd. De weg is ivm het ongeval en het technische onderzoek van de Verkeersongevallen analysedienst van de politie enkele uren afgesloten geweest. zie de foto's 

dscf1104