8 december 2006

Nieuwe zwemschool in Hotel Erica

Vanaf 2 januari a.s. starten twee (dan) oud-medewerkers van zwembad het Morgenbad in Leuth met een nieuwe zwemschool in Hotel Erica in Berg en Dal. Ze willen hiermee het gat opvangen, dat dan ontstaan is als gevolg van de sluiting van het Morgenbad.  Vincent en Eric hebben er veel vertrouwen in en hopen dat veel kinderen, maar ook ouderen bij hen met lessen door zullen gaan.

 

 Eric  (links) en Vincent (rechts) op hun nieuwe locatie.  dscf6793

Nieuwe Zwemschool (Persbericht)

Zoals u weet zal het Morgenbad haar deuren sluiten per 30 december 2006.

Helaas zal er dan voor alle leszwemmers en toekomstige leszwemmers een andere oplossing moeten worden gevonden om te leren zwemmen. De nieuwe zwemschool De Vin stelt hen in de gelegenheid tot het volgen van zwemlessen. 

Een aantal oud medewerkers van zwembad het Morgenbad gaat namelijk door met het geven van zwemles in Hotel Erica te Berg en Dal. Voor kinderen vanaf ± 4 jaar verzorgt zwemschool De Vin particuliere lessen. Deze lessen worden op een professionele manier gegeven, waarbij de kinderen in kleine groepen (6, max. 7) op een speelse en veilige wijze worden voorbereid op de diploma's A, B en C. Duidelijk voordeel van de kleine groepen zijn o.a. meer persoonlijke aandacht, beter contact, doelgerichter lesgeven en daardoor sneller resultaat.   dscf6803 Tijdens de zwemlessen wordt in het begin gebruik gemaakt van de swim-safe. In dit vrolijk gekleurde zwempak zitten drijvertjes verwerkt waardoor het kind veilig en ongehinderd kan  bewegen en gemakkelijk op de buik en de rug kan blijven drijven. Extra voordeel van deze methode is dat de kinderen zich snel watervrij voelen. Doordat ze niet kunnen staan in het zwembad gaan ze automatisch bewegen. Het gevolg is dat de zwemtechniek sneller wordt aangeleerd. Gezien de voordelen en resultaten stappen steeds meer zwembaden in Nederland over op deze nieuwe zwemlesmethode. Aan de sportieve 50-plusser wordt bij voldoende interesse de mogelijkheid geboden om één keer per week deel te nemen aan de MBVO-groepen (Meer Bewegen Voor Ouderen).  

 

Voor meer informatie of om u in te schrijven kunt u met een van ons contact opnemen:

 

Vincent:            06-28978450

Eric:                 06-43733585