8 december 2006

Mevrouw Han Drijdijk Vrijwilliger van het jaar.

 

 

dscf7082

Vrijdagavond is tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Kulturhus te Beek, mevrouw Han Drijdijk uit Beek gekozen tot Vrijwilliger van het jaar 2006. Van de 11 genomineerde personen of groepen uit de verschillende kerkdorpen van de gemeente Ubbergen werd zij tot winnares uitgeroepen, omdat haar vrijwillige activiteiten zodanig zijn, dat zij daardoor boven de andere genomineerden uit kwam.  De winnares werd bekend gemaakt tijdens een "buut" van T & T. Deze avond waren er verder  optredens van de Hofbrouwers en het Bachtaler Sextet.  zie de foto's. 

 

De  11 genomineerden waren:

Ben Willems uit Beek, René Rutjes uit Leuth (was verhinderd), Maria Weeren uit Ooij, Janny van de Linden uit Beek, de EHBO-verenigingen uit Beek, Ooij en leuth. De Vrouwenbeweging uit Beek, Han Drijdijk uit Beek, Huub Lamers uit Leuth en Annemarie Hendriks uit Beek (verhinderd). Voor de dames was er voor elk een tinnen roos en voor de heren een tinnen briefopener.