22 november 2006

Vrijwilligersfeest St. Hubertuskerk Ooij

 

 Om al haar  haar vrijwilligers te bedanken hield de St. Hubertuskerk te Ooij ook dit jaar weer een feestje.  In de Sprong te Ooij werd deze avond tevens afscheid genomen van drie vrijwilligers, t.w. Truus Driessen en Nolda van de Meijdenberg, die beiden 14 jaar de Communiekantjes en de Vormelingen, alsmede de gezinsdiensten hebben begeleid en van Wim Verriet. Ze werden door pastoor Jan van Mil  bedankt en in de bloemetjes gezet. Beide dames worden opgevolgd door Marian Wind en Rosemarie Siroen, terwijl de plaats van Wim Verriet wordt ingenomen door zijn broer Sjaak Verriet. Voor de aanwezigen was het een gezellige avond, waarbij de pas benoemde "Grootste Deurzakker van Ooij", Wiel de Haas en de ontvanger van de Ballenmakerspenning, Piet Jeuken nog even werden gefeliciteerd en toegezongen. zie de foto's

 dscf2848