15 september 2006

Start uniek dienstverleningsconcept Kulturhus

 

Donderdagmiddag zijn in het gemeentehuis te Beek de contracten ondertekend voor een uniek dienstverleningsconcept Kulturhus. De ondertekenaars waren voor de gemeente Ubbergen, burgemeester Paul Wilbers, Erwin Duits als algemeen directeur werkvoorzieningsschap Breed en Erik Wekking als voorzitter van de beheersstichting Kulturhus. Breed zal de dienstverlening in het Kulturhus gaan uitvoeren. zie de foto's.

 dscf7651


 

Gemeente Ubbergen

P E R S B E R I C H T

Gezamenlijk persbericht werkvoorzieningschap Breed en gemeente Ubbergen

Start uniek dienstverleningsconcept Kulturhus Beek

Werkvoorzieningschap Breed, de gemeente Ubbergen en de Beheerstichting Kulturhus ondertekenen op donderdag 14 september drie contracten. Met deze contracten komt een uniek dienstverleningsconcept tot stand, dat Breed gaat uitvoeren in het nieuwe Kulturhus in Beek (gemeente Ubbergen). De contracten worden om 12.00 uur ondertekend in de B&W-kamer van het gemeentehuis in Ubbergen door Leidy van der Aalst-Wolken (wethouder gemeente Ubbergen), Erwin Duits (algemeen directeur werkvoorzieningschap Breed) en Erik Wekking (voorzitter beheerstichting Kulturhus).

Het dienstverleningsconcept is ontwikkeld door Breed samen met de gemeente Ubbergen. Breed wordt zeer breed ingezet bij het Kulturhus en levert:

  • Beheerders voor de optimale verzorging van het gebouw. Zij dragen zorg voor het openen en sluiten van het gebouw, klein onderhoud en toezicht op de dagelijkse gang van zaken. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers, bezoekers en leveranciers. Verder zijn zij bezig met (brand)veiligheid, ontruimingsinstructies, etc.
  • De catering in het gebouw, middels een in de openbare ruimte opgestelde bar met achterliggende keuken. Hier worden door medewerkers van Breed koffie, lunches en hapjes verzorgd voor de gebruikers van het gebouw. Zij kunnen ook zorgen voor de ondersteuning tijdens evenementen en bijeenkomsten van de diverse verenigingen.
  • Medewerkers van de schoonmaakdienst die ervoor zorgen dat de algemene ruimten in het gebouw in goede staat blijven.