3 september 2006

Reddingsdiensten rukken uit voor oud ongeval

 

 

dscf0519

  Na ontdekking van een verongelukte auto  op de Botsestraat bij de Grote  Both in Kekerdom, rukten zondagmorgen omstreeks 11.12 uur alle reddingsdiensten (politie, brandweer, ambulance en traumaheli)  uit om hulp te gaan verlenen. Ter plaatse bleek een auto in een boomgaard te staan, die kennelijk eerst om een boom gekruld was, nadat deze de bocht was uitgevlogen. Omdat niet duidelijk was of de bestuurder er nog in zat of er misschien wel onder lag, was deze alarmering gegeven. Gelukkig bleek het mee te vallen en waren er geen gewonden bij de auto aanwezig.  zie de foto's

 

 


Vermoedelijk is de auto vanmorgen vroeg al uit de bocht gevlogen en heeft de bestuurder de plaats van het ongeval verlaten, zonder daarvan melding te maken. De tenaamgestelde van de auto bleek niet meer de eigenaar te zijn. De auto zou zijn doorverkocht.  De politie stelt een onderzoek in.