3 september 2006

Wervingsactie vrijwilligers Ubbergse brandweer succesvol.

 De wervingsactie voor vrijwilligers van het Ubbergse brandweerkorps heeft succes gehad en heeft zeven nieuwe aspirant-brandwachten opgeleverd. Dat is er een meer, dan men in eerste instantie zocht. Uit Beek zijn dat:  T. Voetee ( 35) en Wilma Gaertner ( 25). Uit Ooij G. Philipsen (38) en  D. Verhoeven ( 32) en uit Leuth B. van Eck ( 35), H. Derks ( 37) en F. Verbiesen ( 40). De vrijwilligers moeten voor ze inzetbaar zijn, een opleiding van een jaar vol­gen. Met deze uitbreiding houdt ' t korps de uitruksterkte op peil. Om dit te bereiken had de brandweer Ubbergen diverse activiteiten ondernomen om met eventuele gegadigden in contact te komen. En met dit succes.

 

Hiernaast een van de wervingsposters, zoals ze op veel plaatsen in de dorpen van de gemeente Ubbergen  te zien was.

(foto: Henk Baron) 

 poster5b_internet

 

.