22 april 2024

Pater Willem Spann 65-jarig priesterjubileum

Bij gelegenheid van zijn briljanten (65-jarig) priesterjubileum, dat pater Willem Spann op zondag 21 april vierde in de H. Antonius van Paduakerk in Millingen aan de Rijn, gaf hij de kerkgangers, middels een jubileumboekje als kostbaar gedachtengoed van Franciscus van Sales, die geestelijk toebehoort in een naar hem genoemde congregatie. Hij maakte een bewerking van ‘De inleiding tot het devote leven’ van Frans van Sales met als titel: ‘Op weg naar een evenwichtig leven’. Hij werkte meer dan tien jaar aan dit project. De vier eeuwen oude teksten wilde hij wat meer bij de mens van nu brengen. Het is de weg naar binnen voor groei in vriendschap met God en met mensen. De Heilige Mis, waarin pater Spann samen met pastoor Rudo Franken voorging, zong op het verzoek van de pater het Familiekoor. Hij houdt van een zingende kerk. Na afloop van de mis was er gelegenheid om de jubilaris te feliciteren onder het genot van koffie of thee en een hartige versnapering. Foto: Erik Hell (BD1 Media).