1 april 2024

The Passion in de Vriendenkring in Leuth.

Een aantal medewerkers worden bedankt en toegesproken door de dirigent en organist.

Zaterdagavond 30 maart was de tweede uitvoering van “The Passion” en nu in de Leuthse Vriendenkring m.m.v. Koor Les Alouettes uit Leuth, Koor Encore uit Ooij en de slagwerkgroep DES/KNA uit Leuth. Alles stond onder leiding van Wiljan Gerritzen. Het eeuwenoude verhaal werd verteld door Willem Schenk maar de muziek en zang bij ieder deel van het verhaal waren in een nieuw, modern jasje gestoken. De koren en de slagwerkgroep maakten er door hun prachtige samenwerking een geweldige avond van voor het grote publiek. De zaal zat afgeladen vol. Namens de gemeente  Na afloop werden de deelnemers bedankt en voor de organisatoren en solisten was er een speciaal bedankje. De Vriendenkring zat met 300 zitplaatsen vol. Zie de foto’s (komen nog)