11 februari 2024

Pronkzitting Beekse Cavalieren

Carnavalsvereniging de Cavalieren hield zaterdagavond 10  februari  een geslaagde pronkzitting in de feesttent, die Heksenhut genoemd wordt,  op de Kerkberg in Beek. Er was een gevarieerd programma met veel muziek en dans voor de Prins en de jeugdprins met hun gevolg. Zij kwamen op met de heksen van Beek en hun heksenlied. Er werd geopend met een optreden van KNA-Galm in de zaal, terwijl zij later op de avond nog een prachtig optreden verzorgde. Er waren verder optredens van, Mag door de Beugel en de Garde van Beekse Heerlijckheden en de familie en de vrienden van  Prins  Steven  Schot  in de Roos maakte er een  groot feest van. Daarbij nog prachtige optredens van de Robijntjes en vele anderen. Adspirant Robijntje  Anouk  kreeg  deze  avond  een opdracht,  welke ze met verve vervuld heeft, waardoor ze aangenomen werd bij de Robijntjes. Tevens werd de “Grootste Cavalier” bekend gemaakt. Voor dit jaar werd het “Stal Ebbers.. zie de foto’s deel 1; deel 2;  deel 3 komen nog