4 januari 2024

Hulp bij formulieren nu ook in Millingen aan de Rijn

Soms is het lastig om formulieren goed in te vullen of een brief goed te begrijpen. Vrijwilligers van SSHB support helpen onze inwoners er graag mee. Vanaf 11 januari 2024 start de Formulierenbrigade ook in Millingen aan de Rijn.  Om de 2 weken op donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur in Kulturhus Den Ienloop. Formulierenspreekuur.  Veel inwoners hebben de afgelopen 2 jaar gebruik gemaakt van de formulierenspreekuren in Groesbeek of Malden. Vanwege de toenemende vraag om hulp start SSHB support ook een spreekuur in Millingen aan de Rijn. In Kulturhus Den Ienloop kunnen inwoners eens per 2 weken op afspraak terecht. Op donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Lukt dat echt niet? Dan kan het ook op afspraak thuis. Onze vrijwilligers bekijken wat er nodig is en helpen direct. Bijvoorbeeld met zorg- of huurtoeslag, inkomstenbelasting, aanvragen Doe Mee regeling, Voedselbank, energietoeslag,
kinderopvangtoeslag of een ander formulier of brief.  Hoe werkt het? Maak een afspraak met de coördinator van de Formulierenbrigade. Bel Theo Flemminks 06-83178053. Of gebruik het formulier op de website www.sshbsupport.nl.