17 december 2023

Kerstconcert Ooijse Toekomst in de St. Hubertuskerk te Ooij.

Het leerlingenorkest.

 Muziekvereniging “Ooijse Toekomst” en het leerlingenorkest Ooij-Leuth gaven op zondag 17 december samen een kerstconcert  in de sfeervol versierde St. Hubertuskerk in Ooij. Muziekvereniging “Ooijse Toekomst”, onder leiding van dirigent Paul Vlieks, bracht kerstliederen en orkestwerken in de kerstsfeer ten gehore alsmede bekende kerstliederen waarbij de aanwezigen werden uitgenodigd om mee te zingen  Ook het leerlingenorkest Ooij- Leuth o.l.v. Rob Dronkers bracht mooie,  voor de kerst passende muziekstukken  ten gehore. Het leerlingenorkest,  bestaat uit jeugdige, beginnende en gevorderde muzikanten, die samen met veel plezier en op niveau muziek maken.  Na afloop was achter in de kerk nog een gezellig samenzijn van orkest, leerlingen en publiek onder genot van glühwein, warme chocolademelk en kerststol. zie de foto’s  (komen nog)