4 december 2023

Inzamelingsactie bij Oortjeshekken voor Serious Request.

Het Glazenhuis zet zich dit jaar in voor de spierziekte ALS en bij Oortjeshekken word daarvoor 13 december een drie gangen diner gehost. De prijs die word betaald voor het diner word geheel gedoneerd aan Serious Request. Ook kunnen er lootjes worden gekocht waarvan de opbrengst naar onderzoek naar ALS gaat. Deze actie word door (oud)werknemers van Oortjeshekken gehouden maar niet namens Oortjeshekken. Oortjeshekken is een huiskamer café met hotelkamers wat in de Ooijpolder is gelegen. Het concept is dat er een gezellige avond is georganiseerd bij Oortjeshekken waar mensen voor 27,50 een driegangen menu krijgen met live achtergrondmuziek. Ook kunnen er loten worden gekocht waarmee allerlei leuke prijzen gewonnen kunnen worden, waaronder een diner voor twee bij Oortjeshekken. Dit word geregeld doordat er sponsoren voor het eten (en wat drinken) is geregeld. Hierdoor kan de volledige 27,50 naar het goede doel gaan. Alles wat verder die avond word gekocht gaat ook direct naar het goede doel doordat Hent en Margreet (de eigenaren van Oortjeshekken) dit sponseren. Het diner was binnen een week volgereserveerd. Wel kunnen er nog loten worden gekocht tot 20 december en kan men nog doneren.