12 november 2023

Deze website draait nu bij een nieuwe provider.

De vaste bezoekers van deze website zullen het intussen wel gemerkt hebben dat deze website weer “normaal” werkt. Er zijn lange tijd problemen geweest. Zo kon bij de vorige provider het fotoalbum niet meer geopend worden en konden er ook geen foto’s op gezet werden. Er waren veel storingen en foutmeldingen. Dit was ontstaan nadat VIP internet alles had overgedaan naar Yourhosting. Die maakten er een potje van, antwoordden niet op de foutmeldingen of deden er niets aan, terwijl ze wel de maandkosten bijna verdubbelden. Gelukkig is dat nu verleden tijd en draait alles weer als vanouds. Er moet, voor wat betreft de foto’s bij de eerdere artikelen, wel een inhaalslag gemaakt worden. Dat kan even duren. Mochten er toch nog problemen gesignaleerd worden, geef dat dan aub even door aan info@henkbaron.nl