10 september 2023

The Garden of Art and Design bij Zicht in Persingen

Een deel van de 20 standhouders bij Zicht in Persingen.

Dit weekend van 9 en 10 september vindt bij “Zicht” in Persingen de tweede editie plaats van “The Garden of Art”. Vorig jaar was de eerste editie een groot succes. Ruim twintig professionele kunstenaars en designers vanuit diverse disciplines staan zowel in de tuin van Zicht in Persingen als binnen bij elkaar om hun werk te exposeren en te verkopen. Men brengt kunst en design van professionals samen zodat bezoekers een gevarieerd en hoogwaardig aanbod te zien krijgen. Voor de makers biedt Zicht een podium om werk te exposeren, te verkopen, atelierafspraken te maken en onderlinge verbanden met elkaar aan te gaan. wee dagen lang kan men op deze prachtige plek in de Ooijpolder genieten van kunst en design met een geweldig weids uitzicht op de stuwwal van Beek en Ubbergen. Je kunt lekker rondlopen, alles in je eigen tempo en volgorde bezichtigen, in gesprek gaan met de makers en iets moois aanschaffen. Tevens kun je op de veranda of het terras genieten van een drankje. De entree is gratis. Zondag is het nog open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Zekerde moeite waard voor een bezoek! Zie de foto’s (komen nog)