28 juli 2023

Mevrouw Scharff-Vroom 101 jaar geworden in Villa Hamer.

Loco burgemeester Erik Weijers bezoekt de 101 jarige mevrouw Scharff-Vroom in zorgvilla Hamer te Berg en Dal.

Op vrijdag 28 juli bracht locoburgemeester Erik Weijers van de gemeente Berg een Dal een bezoek aan mevrouw Scharff (Vroom) in Villa Hamer te Berg en Dal, die 101 jaar is geworden. Namens de gemeente had hij een bloemstuk laten bezorgen en feliciteerde hij haar met deze mijlpaal. Mevrouw Scharff (Vroom) is geboren in ‘s-Gravenhage (Den Haag), later woonachtig in Nijmegen en is in 1943 getrouwd met Wim van der Wissel waarmee ze 6 kinderen kreeg. Wim van de Wissel is overleden in 1963 en in 1974 is ze getrouwd met Frans Scharff, die helaas in 2000 is overleden. Ze woonde in Belvoir in Nijmegen en vervolgens sinds 2021 in Villa Hamer te Berg en Dal.. Ze heeft 13 kleinkinderen en 15 achterkleinkinderen. In haar kinderjaren heeft ze de tuinbouwschool voor meisjes doorlopen. Haar man heeft ze via de katholieke kerk leren kennen, verliefdheid na een kerkdienst. Haar groene vingers kon ze in haar tuin goed uitleven, verder zwom zij graag, ze is een echt buitenmens. Ze kan enorm genieten van een zuurkoolstamppot of boerenkool met worst, maar ook oesters vindt ze heerlijk. Mw. Scharff is graag onder de mensen. zie de foto’s