19 juni 2023

Ook SVO korfbal promoveert

SVO KORFBAL ONVERWACHTS TOCH DOOR NAAR DE HOOFDKLASSE. Op zondag 4 juni speelde SVO 1 de beslissende wedstrijd tegen VMS 1. Bij winst zou SVO 1 als 2e in de poule eindigen en zouden zij promoveren naar de hoofdklasse! Helaas ging dit niet door, omdat de wedstrijd eindige met een stand van 11-11, gelijkspel. Een domper, maar toch is SVO trots op de prestatie die zij hebben laten zien in het eerste jaar overgangsklasse. Echter is SVO 1 benaderd door de KNKV. In verband met een terugtrekking in de hoofdklasse, komen wij in aanmerking voor promotie naar de hoofdklasse. In overleg met de trainers is er gekozen om op het aanbod in te gaan. Wij zijn erg trots op de dames van SVO 1 en trainers Otto en Chantal. Een heel knappe prestatie! 👏🏼 Deze week zijn de laatste trainingen en start de welverdiende vakantie. Op naar de hoofdklasse 💪🏼💚🤍. Foto van Facebook.