17 juni 2023

Vertelfestival op de Duivelsberg.

Trio Amygdala (Niek, Monique en Frans), muziek en een verhaal tijdens het Vertelfestival op zaterdag.

In samenwerking met de Vertelkring Nijmegen organiseert De Duivelsberg dit weekend de 8e editie van het Duivelsberg Vertelfestival. In dit Vaderdagweekend (17 en 18 juni) zijn weer volop verhalen te beluisteren  voor jong en oud. Het thema dit jaar is “Feest”, n.a.v. het 60-jarig-jubileum van De Duivelsberg. De verhalen waren op zaterdag 17 juni van 13.00 tot 18.00 uur en op zondag 18 juni van 12.00 tot 18.00 uur te horen. Er zijn twee vertellocaties. Eén voor verhalen van alle leeftijden en één voor de verhalen voor 12-plus. In het weiland bij de Duivelsberg zijn tenten neergezet waar de verhalen op zaterdag verteld werden. Voor de gelegenheid is daar een gezellig caféterras bij gemaakt. Zaterdagavond (van 20.00 tot 23.00 uur) vonden wederom de Midzomernachtvertellingen plaats. Prachtige verhalen tot het donker werd. Speciaal hiervoor waren nieuwe spannende verhalen geschreven, bij uitstek geschikt voor volwassenen. Zondag dus nog te bezoeken van 12.00 uur tot 18.00 uur.  Zie de foto’s van zaterdagmiddag. (komen nog)