8 april 2023

Basisschool ’t Bijenveld 1 Wint Meisjes-editie van Schoolvoetbal ’t Laag

Het winnende meisjesteam ’t Bijenveld 1

Nadat vorige week (woensdag 29 maart 2023) St. Martinusschool 1 het Schoolvoetbal voor de jongens-teams won, was het afgelopen woensdag (5 april 2023) de beurt voor de meisjes-teams in ’t Laag voor de leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen uit Millingen aan de Rijn, Kekerdom, Leuth, Ooij en Beek-Ubbergen. Na de groepsfase waarin alle 7 deelnemende teams in actie kwamen was het tijd voor de eindwedstrijden met als laatste wedstrijd de grote finale tussen ’t Bijenveld 1 en Op Weg 2.
In de onderlinge strijd bleek ’t Bijenveld 1 de sterkere te zijn ten opzichte van Op Weg 2 (5-0). Op woensdag 17 mei 2023 zijn de regiofinales waar ’t Bijenveld 1 nu aan mag deelnemen. Dit toernooi wordt gehouden bij SC Elistha in Elst. De organisatie wilt iedereen bedanken die op zijn/haar manier een bijdrage heeft geleverd aan deze dag. In het bijzonder de scheidsrechters die op de velden hebben gestaan en de wedstrijden in goede banen hebben proberen te leiden. En ook de vrijwilligers van VVLK die de kleedkamers in orde hebben gemaakt en alle bezoekers van hapjes en drankjes voorzien. Helaas was dit de laatste keer dat Schoolvoetbal ’t Laag op het sportpark van VVLK gehouden kon worden, wegens de fusie tussen VVLK en SVO’68. Het bestuur zal nu de organisatie op zich nemen en beslissen waar het toernooi in de toekomst gehouden zal worden. Meer informatie over Schoolvoetbal ’t Laag kunt u vinden op de facebookpagina: https://www.facebook.com/schoolvoetbaltlaag/    zie de foto’s deel 1;  deel 2;  deel 3