30 maart 2023

10-jarig jubileum History Sounds!

Op 15 april a.s. viert zanggroep History Sounds uit Groesbeek haar 10-jarig jubileum in de Mallemolen in Groesbeek. Wij doen dit samen met de band TOFF en ons repertoire bestaat uit lekkere oude meezingers uit de jaren 60 en 70. We zingen Engelstalige evergreens zoals Twist and Shout van de Beatles, Venus van Shocking Blue, Here comes my baby van The Tremeloes, California Dreaming van de Mama’s and the Papa’s. Verder zingen we muziek van The Animals, The Searchers, The Cats, enz . We zingen 2 blokken van ongeveer 1 uur. Tussen deze blokken speelt TOFF.  Aan het einde van de avond zingen we samen met TOFF 2 nummers. Er is een dansgedeelte aanwezig.  Opening zaal: 19.30 uur. Aanvang programma: 20.00 uur. De entree is gratis. Op deze avond is er ook een loterij.