18 maart 2020

Paaseitjes verkoop nu bij de Spar in Leuth

Beste inwoner van Leuth en omgeving. Vanwege het coronavirus hebben we besloten niet meer langs de deuren te komen om paaseieren te verkopen ten behoeve van Stichting Speelvoorzieningen Leuth. Daarom willen we op zaterdag 4 april van 10.00 tot 12.00 uur bij de Spar de paaseitjes verkopen. U kunt daar contant betalen, maar ook met de pin. Bent u niet in de gelegenheid om naar de Spar te komen, dan kunt u de paaseitjes ook bij ons bestellen. Dat kan tot en met zondag 5 april. Eén zakje met 10 eitjes kost €1,00. U maakt het bedrag over van het aantal zakjes dat u wilt hebben. Ons rekeningnummer is: NL 06 RBRB 0841313032 t.n.v. Y. Smit. Belangrijk is om bij het overboeken uw adres te vermelden, want in de week van 6 tot 10 april zullen we de paaseitjes bij u thuisbezorgen! Mede door de opbrengst van deze actie organiseren wij jaarlijks het zoeken van paaseieren in de Rollebol en de buitenspeeldag in juni. Wij danken u alvast voor uw bijdrage! Vriendelijke groeten, Stichting Speelvoorzieningen Leuth