17 maart 2020

Potgrondactie SVO

Beste inwoners van Ooij en omstreken. Het Corona virus heeft iedereen in zijn greep. Dit heeft echter ook gevolgen voor onze potgrondactie. De bestelling is inmiddels al verricht maar het is echter  onverantwoord om de potgrond deur aan deur te verkopen. We willen fysiek contact zoveel mogelijk vermijden en proberen ons dan ook te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Aanstaande zaterdag 21 maart zal de potgrondactie als volgt vorm gegeven worden. We leveren ALLÉÉN op bestelling. Bestellingen kunnen geplaatst worden per e-mail, per telefoon en aan de kassa bij de Spar. De volgende gegevens hebben we nodig:

  • Bestelling
  • Straat + huisnummer
  • Wijze van betaling (cash of tikkie)
  • Plaats + tijd van levering (achtertuin, voortuin etc.)
  • We hopen als SVO zijnde dat mensen hun steentje bij willen dragen en begrip hebben voor de lastige situatie waarin een ieder zich momenteel bevind.
  • Hartelijk dank voor uw steun en we zien uw bestelling graag tegemoet.