14 december 2019

Tweehonderdste ritje klussendienst Ooij.

links Erna Driessen en rechts Annie Verriet-Damen.

Het jaar 2019 is een topjaar voor de klussendienst afd. vervoer in Ooij. Bijna wekelijks vinden er ritjes plaats. Voor dit jaar alweer het 200ste ritje. De laatste drie jaren waren het gemiddeld 85 ritten per jaar. Op de foto vrijwilligster Erna Driessen, die op vrijdag 13 december inwoonster Annie Verriet-Damen na haar bezoek aan de Polderkamer in de Sprong weer naar huis brengt. De klussendienst verzorgt ritjes naar o.a. dokter, tandarts, ziekenhuis, etc. Naast vervoer kunnen 55-plussers en minder-validen uit Ooij ook een beroep doen op de klussendienst voor kleine klusjes in en om het huis, (samen) boodschappen doen en computerhulp. Tel. nr. afd. vervoer en boodschappen doen 6632040, voor klussen 6631407 en voor computerhulp 06-51707979.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.