10 november 2019

Uitgifte Wildernisvlees in de Gelderse Poort.

Uitgifte wildernisvlees in Ooij.

Zaterdagmorgen 9 november  konden de mensen die het z.g. Wildernisvlees besteld hadden bij FREE Nature  hun pakket afhalen in de werkschuur van Staatsbosbeheer in Ooij. Vanuit de regio Nijmegen – Arnhem was massaal gereageerd op het aanbod van vers Galloway rundvlees uit de Gelderse Poort van FREE Nature. Dankzij de vele aandacht in de media zijn vele bestellingen gedaan  en konden 200 vleespakketten met een totaal van 800 kilo samengesteld worden. De derde uitgave van dit “nieuwe streekproduct” is daarmee weer een groot succes geworden, zij het, dat er dit jaar iets minder dan vorig jaar is verkocht.  Belangstellenden konden ook vooraf meedoen aan een rondleiding door het natuurgebied in de Groenlanden. Er kwamen veel positieve reacties over hoe de dieren leven en over het mooie product, dat het vervolgens oplevert.