3 november 2019

Kleindierenshow in Kekerdom.

De “Knuffelhoek” in Kekerdom

Op zaterdag 2 november en op zondag 3 november houdt KPV Millingen en Omstreken weer een clubtentoonstelling. Voor het eerst gaat dit gebeuren in Kekerdom en wel in het kantoorgebouw van Ron Derks aan de Botsestraat 45A. De keuring van de hoenders, dwerghoenders en konijnen begon op zaterdag om 09.00 uur. De dieren werden gekeurd door de keurmeesters Van Weelden (konijnen) en Bleijenberg (hoenders en dwerghoenders). Dit zijn door de landelijke organisatie KLN (Kleindier Liefhebbers Nederland) aangestelde keurmeesters. Vanaf zaterdagavond 18.00 tot 20.00 uur en zondag vanaf 11.00 tot 17.00 uur is de tentoonstelling voor het publiek geopend De entree is 2,00 euro voor volwassenen, kinderen tot 15 jaar gratis entree. De catalogus en parkeren is ook gratis. Tijdens beide dagen is er ook weer een mooie knuffelhoek ingericht voor de kinderen. Kortom zeker de moeite waard om met uw kinderen/ kleinkinderen onze kleindierenshow met een bezoek te vereren. zie de foto’s.

 

Het gebouw was in fraaie herfstkleuren aangekleed. Uiteraard kon ook tijdens de show genoten worden van een drankje of een kopje koffie. Het bestuur liet weten: “Wij stellen uw komst zeer op prijs! De vereniging is naarstig op zoek naar nieuwe actieve leden. Voelt u er iets voor om in verenigingsverband wat met kleindieren te gaan doen, dan horen we dat graag. Secretaris W. Reijmers kan u er alles van vertellen. Hij is bereikbaar via mobiel 06 51595325. Mailen mag ook, het mailadres is reijmersmeij@gmail.com.”