Dinsdagmiddag ging om 14.00 uur in Ooij de jeugddriedaagse van start. 112 kinderen waren ingeschreven en omdat het regende mochten de kinderen en hun begeleiders eerder het terrein op, zodat ze hun spullen alvast in de tenten konden brengen en daar hun slaapplaats konden inrichten. Het thema voor dit jaar is “WaterzOoij”. Nadat iedereen was welkom geheten door Nicole van Steen, werd een gezamenlijke dans gedaan en werden er groepsfoto’s voor de tenten gemaakt en volgden leuke activiteiten. Aan het einde van de middag werd er gezamenlijk de door de Spar uit Ooij bereide maaltijd gegeten. Na het eten volgden nog diverse andere activiteiten, waarvoor gereisd moest worden, zoals zwemmen in Gochness voor de wat oudere jeugd en een vossenjacht door het dorp voor de rest van de jeugd. zie de foto’s.