20 mei 2019

Kaloramawandeltocht 2019

Kalorama wandelmars

Dit weekend was het weer Kaloramamars. De start en finish waren in het Kulturhus te Beek. Het was al weer de 81e editie.  De organisatie had ook deze keer weer haar uiterste best gedaan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Zaterdag waren er 975 deelnemers (vorig jaar 877) en op zondag 1319 deelnemers ( vorig jaar 1150) Totaal 2294 deelnemers dus totaal 267 meer dan vorig jaar. Bij Kalorama in Beek werden de lopers onthaald met muziek van het Tamboer en Lyra korps van de Politie Gelderland-Zuid, alsmede het huisorkest van Kalorama, Sjoeng.  De opbrengst van de tocht komt ten goede aan de bewoners van Stichting Kalorama. In de afgelopen jaren zijn er al vele projecten gerealiseerd dankzij de lopers. De organisatie kijkt terug op een geslaagd en zonnig wandelweekend. zie de foto’s (komen nog)