12 april 2019

Lancering Berg en Dalse Kroegjesroute

Margreet Hertsenberg en Sylvia Fleuren bij hun openingshandeling.

Donderdagmiddag 11 april vond in Hotel-restaurant Oortjeshekken te Ooij de lancering plaats van de Berg en Dalse Kroegjesroute. Dit gebeurde in aanwezigheid van de eigenaren van de 9 horecabedrijven die aan dit gebeuren mee doen en wethouder Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal. De Berg en Dalse kroegjesroute is een samenwerking tussen 9 bijzondere “horecabedrijven”die door wandelroutes met elkaar verbonden zijn. Er zijn korte wandelingen vanaf 3,5 km, maar ook wandelingen waar je de hele dag over kunt doen. Oud Gelderlander journalist Rob Jaspers had een prachtige, interessante inleiding, terwijl Margreet Hertsenberg van Oortjeshekken en wethouder Sylvia Fleuren de openingshandeling deden door de onthulling van een “looprekje”. Bij de deelnemende restaurants en herbergen staan ‘looprekjes’ met de routes op papier. Op de site Bergendalsekroegjesroute.nl zijn de routebeschrijvingen van alle routes te downloaden. zie de foto’s