7 september 2018

Pompoenplukdag bij Groentenhof Poelen in Groesbeek

POMPOENPLUKDAGEN: 15 en 16 september 2018: 10u – 17uur. Trek je laarzen aan en kom pompoenen plukken bij ons op het land. Wij (Groentenhof Poelen in Groesbeek) willen iedereen uitnodigingen om op onze boerderij te komen kijken, ruiken, proeven en voelen wat dit nieuwe seizoen te bieden heeft. De grootste diversiteit in kleur, formaat, vorm en smaak van pompoenen en kalebassen. We hebben plukemmers voor je klaar staan, waarmee je lekker kunt struinen tussen de pompoenplanten. Zoek zelf de allermooiste pompoenen en kalebassen en verdien het enige echte pompoenplukkersdiploma! De toegangs is gratis.
Activiteiten: •Pompoen plukken; •Pompoenenspeurtocht; •Pompoenentunnel; •Pompoen en kalebassenmarkt; •Terras op het Balkon van Groesbeek; •Kidsplein met activiteiten