13 juni 2018

JUBILEUMFEESTEN SVO VOETBAL: WAT EEN WEEKEND!!!!!

Bericht van de voorzitter van SVO’68:Vandaag (maandag) hebben we met een grote groep vrijwilligers en commissieleden de boel weer opgeruimd. Na 3 dagen feesten, zit onze jubileumviering er op. Wat is het een geweldig leuk weekend geworden en wat kijken we terug op een aaneensluiting van hoogtepunten!! Het begon vrijdag al prima met een leuke speurtocht door de Ooij voor de pupillen en een geweldige voetbal pubquiz voor de junioren leden. Beide activiteiten werden erg goed bezocht en tal van ouders genoten van de eerste jubileum drankjes. Zaterdagochtend en middag stonden wederom in het teken van onze jeugd. Middels een super voetbalclinic werden er allerlei leuke voetbalspellen gedaan. Met name bij de jongste jeugd werd deze erg goed ontvangen. Ook de freestyle demonstratie viel erg in de smaak. Ongekend wat deze jongens allemaal met een voetbal kunnen. Zie de verslagen en foto’s op de website van SVO

De avond werd afgetrapt met een druk bezochte receptie. Vele verenigingen, sponsors en leden hadden de moeite genomen om het bestuur van SVO-Voetbal te feliciteren. Aansluitend aan de receptie volgde de feestavond. Man, wat werd dat een feest! Millstreet zette de zeer druk bevolkte tent volledig op z’n kop.  Werkelijk een topavond!

Zondag vervolgde we met het jubileumontbijt met meer dan 150 gasten. Tijdens dit ontbijt werden vele leden als zijnde jubilarissen gehuldigd. Er waren leden die 25 en 40 jaar lid waren, maar de grootste groep zijn al vanaf de oprichting lid. Prachtig om te zien dat zoveel mensen onze club al zo lang loyaal zijn. Na afloop van het ontbijt werd onder prima weersomstandigheden het familietoernooi gespeeld. Uiteindelijk wist het team Sanders 1 deze strijd te winnen. DJ Robert Pouwels en het duo Bart & Alex sloten het weekend feestelijk en gezellig af. Helaas heeft ons eerste team het tegen VV Niftrik niet kunnen bolwerken en werd het uitgeschakeld in de nacompetitie. De teleurstelling was er even maar gelukkig ging de knop al snel om en heeft dit uiteindelijk weinig tot niets gedaan met de feestvreugde.

Superlatieven komen we eigenlijk te kort. Of het nu gaat om het geweldig mooie SVO-museum, de belangstelling van de mensen, het weer, de versiering in de tent, het ontbijt, de enorme inzet van vele vrijwilligers, de jeugdactiviteiten, receptie, top feestavond, gezellige matinee etc. etc. etc., alles was gewoon top! Als organisatie kun je van een dergelijke uitwerking alleen maar dromen.

Namens het bestuur van SVO-Voetbal en de Commissie SVO 50 jaar wil ik iedereen hartelijk danken voor het doen slagen van ons jubileumweekend. Bezoekers, vrijwilligers, commissieleden, Lukassen Producties, De Vink, de Spar, allen enorm bedankt!

Een zeer trotse voorzitter SVO-Voetbal

Bart Willems

Er staan inmiddels al behoorlijk wat foto’s op onze site (www.svovoetbal.nl) en op de site van Henk Baron (www.henkbaron.nl) en er zullen de komende dagen nog meer bijgeplaatst worden. We danken Dick Braam sr en Henk Baron voor het vereeuwigen van deze unieke dagen.