10 juni 2018

Receptie t.g.v. 50 jarig bestaan SVO’68

SVO’68 hield zaterdagavond een receptie in de feesttent op het terrein van de Kempkes in Ooij t.g.v. haar 50 jarig bestaan. De receptie werd druk bezocht. Door een combinatie van de muziekvereniging Ooijse Toekomst en drumfanfare Eendracht van de schutterij werd een serenade en vendelhulde gebracht.  Na de receptie volgde een eveneens druk bezochte feestavond met het orkest Millstreet. zie de foto’s deel 1deel 2;  deel 3.  zie de foto’s van de tweede dag van Dick Braam.

2e dag jeugdactiviteiten 50 jarig jubileum SVO Voetbal 

Na een geslaagde vrijdagavond gingen we op zaterdagochtend verder met de activiteiten voor onze jeugd. In de ochtend waren er allerlei voetbal gerelateerde activiteiten voor de kabouters, JO8-1, JO9-2, JO9-1, JO11-1, JO13-2 en JO13-1. Onder prima weersomstandigheden vermaakte de jeugd zich met een aantal spellen waaronder panna-voetbal, een snelheidsmeter en “op de stropdas-voetbal”. Rond de klok van 12.00 uur werd er een demonstratie gegeven door drie freestyle voetballers, waarna een aantal jeugdleden op toerbeurt tegen deze freestylers mochten voetballen. Het was een spectaculaire show waarbij de heren lieten zien over een aardig staaltje techniek te beschikken. Daarna ging de jongste jeugd richting de ingang van het clubhuis waar zij het museum mochten openen. Een bijzonder moment: de toekomst van SVO opende een museum waarin allerlei prachtige dingen van het verleden van SVO te zien zijn. Tot en met het einde van het jubileumweekend is het museum geopend en kunt u een kijkje nemen. 

Onder het genot van een frietje en snack sloot de jongste jeugd af en nam JO15 tot en met JO19 het stokje over. Zij kregen techniek training van de freestyle voetballers, een voetbal clinic en Bubbel-voetbal. Rond de klok van 15.00 uur kwam er een einde aan de prima verlopen jeugdactiviteiten.  Wij willen alle vrijwilligers bedanken die de afgelopen twee dagen hebben meegeholpen bij de activiteiten voor onze jeugd. Is dag 2 al afgelopen ? Nee, wij hopen jullie allemaal nog te begroeten tijdens onze receptie of feestavond. 

Namens bestuur en jubileumcommissie, Patrick Driessen zie de foto’s van Dick Braam.