13 mei 2018

STEUN SVO 1 IN DE STRIJD OM HET KAMPIOENSCHAP!!

Het vlaggenschip van onze vereniging SVO 1 draait een prima seizoen. Met nog 2 wedstrijden te spelen, deelt het de koppositie in de 5e klasse E. Dat doet het samen met FC Kunde. Aanstaande zondag (20-5-2018 om 14:30 uur) treffen beide clubs elkaar in Nijmegen. Het heeft er alle schijn van dat dit duel alles beslissend gaat zijn voor de strijd om het kampioenschap. De winnaar zal met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook de kampioen gaan worden. De eerlijkheid gebied te zeggen dat FC Kunde de laatste weken behoorlijk op stoom is. SVO daarentegen heeft het wat lastiger al werden de laatste 2 wedstrijden ook weer prima gewonnen. Het belooft dus een op en top spannende middag te gaan worden. Een middag waarop we alle mogelijke support kunnen gebruiken om ONS SVO deze belangrijke stap richting het kampioenschap te laten maken. Want wat zou het mooi zijn als we in ons jubileumjaar met ons 1e elftal kampioen kunnen worden. Deze droom koesteren we nog steeds en als we er allemaal achter gaan staan, moet dit mogelijk zijn. Een mooier verjaardagscadeau voor onze mooie vereniging is nauwelijks denkbaar! Dus beste Ooijse inwoners, leden, supporters en sympathisanten van SVO-Voetbal, bij deze de oproep om SVO op zondag 20 mei massaal te komen steunen!!! FC Kunde voetbalt op het Radboud Sportcentrum ‘Gymnasion’ aan de Heyendaalseweg 141 in Nijmegen. Onder het Radboud Sportcentrum (zoals op het hele universiteitsterrein) kan er geparkeerd worden. Parkeren in het weekend is gratis. We hopen u in grote getale te mogen begroeten op het sportpark van FC Kunde!!!! Met sportieve groet,
Bart Willems. Voorzitter SVO-Voetbal